Op maat gemaakte onderdelen voor UAV's met een hoge tolerantie door JYH

June 7, 2023
Laatste bedrijfscasus over Op maat gemaakte onderdelen voor UAV's met een hoge tolerantie door JYH

Op maat gemaakte onderdelen voor UAV's met een hoge tolerantie door JYH

 


Wat is een drone? De volledige naam van een UAV is "unmanned aerial vehicle", een onbemand vliegtuig dat wordt bediend door radiobestuursapparatuur en een zelfvoorzienend programmabeheertoestel.Het gaat om sensoren., communicatie, informatieverwerking, intelligente besturingstechnologie en andere voortstuwingstechnologieën.De waarde van UAV's ligt in het vormen van luchtplatforms die kunnen worden gecombineerd met andere componenten om toepassingen uit te breiden en mensen in de lucht te vervangen om operaties te voltooienMet de volwassenheid van de UAV-technologie is de kosten aanzienlijk verminderd, wat op verschillende gebieden op grote schaal wordt gebruikt.De hoge precisie van de natuurlijke drone handverwerking moet ook bij het ritme blijven.


De vijfassige bewerking kan de trend van de wereld bijhouden. Bovendien is de vereiste precisie voor de verwerking van de UAV-handplaat hoog, en de vijfassige machine kan worden voldaan.Wat is een vijfassige machineEen vijfassig werktuig is een werktuig dat gelijktijdig vijf assen bevat, zoals X, Y, Z, A, B en C.Met behulp van een vijfassige werktuigmachine kunnen drieassige werktuigmachines niet worden verwerkt met complexe gebogen onderdelen, zoals schroef, schroef, enz., ten tweede, vijfassige werktuigen die veel onderdelen verwerken, slechts één keer vastklampen, maar in de drieassige werktuigen die meerdere keren vastklampen,de verwerkingsdoeltreffendheid is hoger dan die van drieassige werktuigmachines;.


Bijvoorbeeld, een tijdje geleden kwam een Juan naar JYH Company. David verwelkomde hem. Na een lange tijd met elkaar te hebben gesproken, kwam ik erachter dat deze heer de drone-industrie doet.En de ontwerper heeft een innovatieve drone ontwikkeld.Toen hij de tekeningen nam om een aantal drone handplaten verwerkende fabrieken te vinden om modellen te maken, konden veel bedrijven hem geen dubbelzinnig antwoord geven, hij voelde zich tenslotte onzeker,hun bedrijf wil een groot aantal drones producerenDus extra voorzichtigheid. Juan, die deze verantwoordelijkheid op zich nam, vroeg rond over de handplatenfabriek, en uiteindelijk zag hij op een dag iemand in Google.

 

laatste bedrijfscasus over Op maat gemaakte onderdelen voor UAV's met een hoge tolerantie door JYH  0

 

laatste bedrijfscasus over Op maat gemaakte onderdelen voor UAV's met een hoge tolerantie door JYH  1

 

laatste bedrijfscasus over Op maat gemaakte onderdelen voor UAV's met een hoge tolerantie door JYH  2